Blogger Templates

Saturday, August 29, 2009

Assgn n test.........,,,

Adakah ini cabaran sebagai mahasiswi di institut pengajian tinggi.. yg paling takleh tahan tue...
ke semuanye perlu di hantar n dilakukan dalam satu minggu.. macam batu yg berat sdg menghempap diriku ini... aduh.., sakitnya kepala aku...

ermm..., jap aku cube nyatakan di sini apekah assgn n test kitorg tue..

Material=khamis
Titas=khamis
Technicl drawing=khamis

mak aii............. test 3 sekali serentak tue.. ri khamis..
parah2..., tak study g nie...

adus.., ri isnin de test fizik..
ri rabu de test electrical tech.
ri Jumaat ade PRESENTATION material !!!!!!!!!!!!!!!

pergh........ memang minggu paling tough ialah next week..
selmatlah retest material next n next week g.. lega la sikit.., kalau tak.. lagi sakit
mane taknye da name pun 'RETEST'.. tentu le bg mereka yg tak pas..
arghhh..

study2222.................................

Friday, August 21, 2009

Briged Siswa group 02…



Briged….., oh briged…

mcm2 la briged ni.. ada patut dorg boleh pilih name aku for jadi ketua II for briged..

parah2…, tak patut betul.., aku yg tak bape aktif boleh di pilih… aku terima ngan hati yang terbuka..

tapi arghhh…, tolonglah mekatronik student.. dun make me angry… not juz becoz u guys know me then u become 'besar kepala' la…

plez tunjuk cikit mekatronik ni baik budaknya walaupun hakikatnye korg memang habis separuh ah.. boleh lagi main msj dlm kelas ngan org yang sama dalam kelas?? adus.., aku la tu orgnye.. hahahaha..

tapi nak buat camne?? ngantuk punye pasal.. da tu boleh lgi tidor scra berjemaah kat belakang… oi.., laki2 sekalian bangunlah…

ada je gambar korg tidor tapi taknak ah ltk. tak pasal2 korg saman aku.. free je korg dapat duit aku kang..,

hehehe.., nak tgk gmbr dak2 briged siswa kumpulan dua time asas pertolongan cemas…????


Adus.., baiknye muke2 ni…,

lor…, ini rupenye keje korg.. men msj je semedang.. takde keje ke?? nak bgi keje??



tgk erk…., ni muke2 time baru masuk BK.. ceria, bersemangat

tapi…..





yang tutup muka ngan buku tu nape??? malu?? aik .., tdi suh amik gambar die..,



beberapa minit kemudian….,





semua lentok…., kepenatan, mana taknye seminggu tu kitorg bertungkus lumus nak siap kan assignment yg kene antar ngan ada test lagi lah.. macam2 g. hujung minggu tu tetibe ada lak BS. kene lah datang ngan muke2 penat tue..,inilah yang perlu dibayar sebagai seorang mahasiswa/siswi…. go mechatronic students…. dun easily give… coz we're d first senior.. no senior b4 us…