Blogger Templates

Sunday, November 22, 2009

sambungan..........

ni nak sambung kisah......... kisah 'extreme experience' yang tak habis cite tue..., lepas je makan kfc kat ecm, kitorg g le tc.. bak kata org, mmg tak sah kalau tak bergmbar. tgk le tue.., mmg kaki gmbr tul.

hehehe.., sempat g kitorg makan aiskrim, cik eyfa yang belanja... bes tu.. hahahaha






After dat..., nak di jadikan cite, kitorg balik le. Odw balik ade le gak singgah beli makanan untuk kawan si lifi nie.. dalam perjalanan nak balik nie, shuk bawak keta punye le pecut.. macm nak race la lak. Alih2, keta satu g takde kat belakang...,

nak tak kenapa????????????????
itu le.., siap bukak bonek g tue.., ape ke halnye tu pulak???

ni sampai bukak ni nape?? rosak la tue..,
ni sampai kol2 lak nie.., aish.., den da maleh nak naip nie.., tgk jela gambr2 kenangan nie...
yang ni posing sakan nie.., da tau ke masalahnya?? cer kabo cikit...
banyaknye tangan......... tapi tangan yang mana satukah yang telah berjaya menemui masalah kepada masalah ini?????????
hahahahahaha........., inilah orangnya. En. Shuk..., die yang tolong memperbaiki kerosakan kereta ini.. tapi yang pegi beli minyak nye, En. Lifi ngan En. Ping. Bukan minyak masak la.., minyak.. ala minyak la...


Itu la masalhnya... punya la pandai lima orang jejaka tue.., isi minyak bape hinggit je.. jalan tak ingt dunia.., kan da habis minyak. tak pasal2 je keta rosak.. ape da....

Da tu tak serik g.. race lak ngan kitorg.. hahahha mmg ktorg kalah tapi kitorg sampai dulu kat UMP..
hahahahahahaha........, mmg bes.. bile lagi la kita nak kuar macam nie??? ngan sume dak mekatronik??? erm..., something da jadi sehngga impossible sume nie nak terjadi kembali.