Blogger Templates

Wednesday, January 27, 2010

sori is not enough...

sori is not enough for u... u do love me.., u care abt me, but i do like dis to u... i never think about ur feel'.. i'm sori, i'll try my bes to love u as my bf not as frenz...

hidup mmg mcm tu...

Sometimes..., i think about wat happnd in my life....
sometimes...., i do something without think abt it properly....
sometimes..., i regret wit wat i do....
sometimes...., i'm d most cruel person ....
sometimes...., i wan to be alone..
sometimes..., i dun wan to be like dat...
sometimes.., i wan to say sori n run away from everything....
sometimes..., life's always like dat....
sometimes..., u never xpect dat u'll do dat...

i'm d one who mak my life become so complicated...., i'm so sori for everything....
so so so so so so sori.......

Thursday, January 21, 2010

lepas satu..., satu jadi...


Mmg dugaan hidup betul... lepas satu, satu yang jadi. tak sudah2... apalah nasib aku.. adui.., walaupun tak elok meratapi semua tu. Erm..., hidup2 tak penah lekang dari masalah.. Apalah nasibku ini...???

Tak boleh ke kalau takde yang dengki, tak puas hati, merajuk..??? Erm..., mls nak pikir da.. Stop2......,,,,,,,

Sunday, January 17, 2010

................. !!!!!!!!!!!!!!!!!




Sakit hati.. malas nak cakap.... tak boleh xplain... erm....,

erm.......... er..............,,, ni geram nie.... taktau nk luahkan macam mana nie.... penat2.... asyik pikir pasal bende yg sama tiap2 hari.., pnt3.....

Tuesday, January 12, 2010

salah aku....???

Salah aku ke..?? Semuanya salah aku ke?? Kalau semuanya salah aku, aku minta maaf.. Tak terniat pun.. Aku da penat da. Penat ngan semua ni. Bila kau orang nak maafkan aku.. Cukup la, pedih hati aku.. Salah ke aku kalau nak kenal ngan orang sampaikan da yang jauhkan diri..??
Maaf kalau korg tak leh time dri aku yang sebenarnya. Ini diri aku yang sebenarnya.. Tak, ini bukan diri aku yang sebenarnya. Diri aku yang sebenarnya tak pandai berkawan.., pendiam, suke pendam perasaan. Kalau korg tau rahsia tu.. mesti korg jauhkan diri. Rahsia yang hanya aku dan keluarga ku yang tau.. apa yang aku nak.., keikhlasan korg berkawan ngan aku. Bukan sebab keluarga aku agak berada, bukan sebab korg ingt aku pandai, bukan sebab korg blh pergunakn aku..
Sejujurnya, aku ikhlas ngan korg. sebab keikhlasan seseorng tak boleh nmpak tapi kita boleh rase... Hati aku tak pernah tipu aku.. Kata hati aku.., aku percaya kata hati aku.. Aku percaya janji Allah.., aku percaya dalam hati.., kita semua akan bersatu semula..

p/s..: aku mmg emo hari ni.. da lama pendam.. takleh simpan da...

Friday, January 08, 2010

bad experience.......

erm.., tak tau nak mulakan dari mana dulu. First thing.., kad parking kat megamall hilang. Then.., kene tahan time nak masuk UMP. Siap perli lagi tu, first year student da buat hal. Nak buat macam mana??? Aku pun da speechless. Then duit aku da makin kurang, tu la rajin sgt keluar.. Aku rasa bersalah yang amat sangat sekarang ni. Tersangat rasa bersalah kat family aku. Tersangat22 bersalah kat parents aku. Aku takkan buat lagi da. Erm.., ape yg patut aku buat sekarang ni???

Aku masih ingt lagi kejadian kene tahan semalam. Dia ingat ke tak nama aku..??? I dun wnt my repution in UMP rosak. What should i do then..?? Ya Allah, aku memohon keampunan. Semuanya adalah salah aku. I need to change my self. B lik my sister, never become a naughty girl again. I need to forgot about yesterday. Today is better day than yesterday....... Forget it Ummu..., it's wont be happend again rite???

Thursday, January 07, 2010

strength of material..... ?????





wahhhhhhh........, susah2... SOM., nape kau susah??? apakah salah diriku sampai dirimu amat susah...?? Setiap kali habis kelas SOM pasti rasa penat yang amat.. Banyak benda kena belajar balik.. WAhhhhhhhh.,,,, help3 me....Nak nangis rase... HELP ME..............

Sape yang pandai ajar.??? ajarkan plez...., subjek ini amat2 la penting bagi diriku ini.. Sape mau tlg., tlg sama saya.. hukhukhukhukhuk......, b4 dat, i should think dat dis subject is d most easier subject in d world. Hakhakhakhakhakhakhakhak...........,

Tuesday, January 05, 2010

penat + ngantuk = ........... ???





Ahhhhh..., nape nie..?? Kelas ada dua je, tapi aku ngantuk sgt sampai takleh concentrate. Nape Ummu....??? Nape??? Tido awal la gak..., kul 12 lebih. Takkan still ngantuk...?? Nape nie..?? Da tu fikiran melayang2.. Teringtkan sape..?? Kata nak dapatkan dean sem ni..?? Wake up2.., study2.. Tunjukkan kt dorg yg kau pun boleh buat. Bangun2.., makan la ubat tu balik. Membazir je mak bapak kau belikan ubat tue.. Mahal tau tak......?????????

Wahhhhhhhhhhh........., Nape penat sgt nie..??? Belaja sikit je baru. Tu la sebelum masuk kelas takmau belaja dulu sikit2..., Ngok la kau nie.. Da2.., study2..., azam baru.., nak dapatkan DEAN gakkkkkkkk..........
MOve onnnnnnnnnnnnnnnnn.............. Go goooooooooooo chaiyo'...... GAnbatti........
Hahahahahahaha......, tak dpt fikir da....

in stress condition...........



i dunno y, i cnt control my feeling. I felt angry when someone said lke dat, and looking at me like dat. Hey, i'm clever too. Juz i dun understand it..., i'm soooooooooooooooooo stressssssssss......... Arghhhhhhhhhhh...., strenght of material.. I dunno y but i;m really2 stress rite now.. Y dis happened to me..??? like i wan to get away from here and give up in wat i'm do' rite now.. ahhhhhhhhhhhhhh........., i'm so stress... wat should i do now...????

i dun wan to feel like dis, i cnt feel like dis o i may get sick again. Mom...., Dad...., i'm really3 stress rite now. I dun wan to be here, is there anyone who will' to share all dis wit me...??? Is there anyone...??? Plez be in my life and never leave me again... Stand beside me and never go away again.. I'm stress wit dat's subject..., i wan to get dean in dis sem............. what sould i do....???? wat???????????????? Anybody dat can help me...???????

Saturday, January 02, 2010

kenangan dulu.....


Aku rindukan sesuatu yang aku impikan dulu... banyak benda yang aku impikan. Salah satunya, aku nak sangat jadi doktor, jadi seorang penulis novel, dan seorang ahli perniagaan yang berjaya. Tapi itu semua terkubur macam tu je lepas habis matrik. Itu la, dulu orang suruh belajar aku main2. Memang nak jadi doktor bukan senang. Tapi aku memang nak sangat masuk dalam hospital dan jadi seorang doktor. Sehinggakan sekarang aku tak boleh pergi mana2 hospital gara2 aku rasa akit hati dan pedih dan sedih.

Aku juga ada impian nak pergi luar negara. Tapi itu semua takkan jadi kenyataan kalau sekarang ni aku main2. Aku tak sangka selepas matrik aku akan dapat apa yang aku nak sebelum SPM dulu. Erm..., hidup selalu macam tu. Ada turun naiknya. Apa yang kita nak akan kita dapat setelah kita tak inginkannya lagi. Tapi dalam masa yang sama kita tak boleh tolak ketentuannya. Dalam saat ni.., aku sangat rindu nak baca buku biology, nak pegang dan belek. Tapi apa yang aku boleh buat sekarang ni hanya melihat dan merenungnya dengan hati yang penuh sakit dan sedih.

Apa yang aku boleh buat sekarang adalah buat yang terbaik dalam engineering ni dan berusaha untuk pergi oversea sebaik mungkin... Apa yang berlaku pasti ada hikmah disebaliknya... Aku terima walaupun masih lagi tak percaya. Impian tinggal impian.., Sakit hati dan pedih hati, hanya Tuhan yang mengerti dan die tahu yang terbaik buat hamba2Nya.

Friday, January 01, 2010

sem baru.., tahun baru.., dunia baru...,

Di tahun baru ni, aku nak ubah segala yang perlu aku ubah. Dengan izin Allah jugak aku da xnk bt kesalahan yg sama untuk kali ke-2.. Alhamdulillah, aku dpt 3. something sem lepas.., so sem ni aku nak berusaha dapatkan dekan lak. Kene la study dari awal2 sem, jgn bt last2 min. . Tapi nak bt camne...???? Time cuti awal tahun nie aku mls la nak study.. So first think yang aku perlu buat adalah buang jauh2 sikap malas belajar tue. Rajin2kan bukak buku, moga2 apa yg di hajati akan tercapai..

Sem baru ni ade satu subjek yg agak susah sikit, subjek dinamik. Pergh.., erm.., ni kene belajar ngan dak pandai ni. Siapakah yang bakal jadi mangsa aku yg seterusnya???? Hahahahahaha..., azam aku tahun baru nie nak buka buku baru. Nak lupakan yang sedih2 dan berusaha untuk gembira. Dunia baru aku baru bermula. Dengan adanya kasih sayang yang cukup dari mak dan ayah, adik beradik, mak dan ayah sedara, sepupu2, kawan2.. Aku yakin dapat lupakan yg sedih.

Lastly...., 2010........., WELCOME................., NO MORE SAD STORY AND TEARS IN MY LIFE COZ OF HIM....