Blogger Templates

Thursday, April 29, 2010

EXAMKU DA HABIS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hohohohoho..., alhamdulillah examku habis jua.. Skng aku tawakkal padaNya sahaja.. InsyaAllah, DIA akan tlg.. Percaya ummu..., percaya.. Pasni nk kuar ngan ika, ina and wani.. Anyone wan to join?? huhuhuhu.. mlm ni nk packing sume2 barang. Sok pagi abang datang amik pastu naek bas balik manjung.. insyaAllah, Allah permudahkan segalanya.. Bagi mereka yg tgh o masih dalam exam week.. moga berjaya... Hohohohoho...

Friday, April 23, 2010

BENCI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

i started to hate being here...... dun like it., dun treat me like dis. Juz b'coz i said lik dat u wan to judge me lik dis... I hate when people cont. treat me lik dat... I'm still human..., nobody is perfect.. jgn slhkan aku bila aku berubah. Korg hanya pndng dorg yg pndai, korg hanya pndng dorg yg cntik, kaya. But u nvr lok inside them... i wan to see, one day, when u realize it. Wat would u do., i'm getting tired n rimas dgn semua ni.. Ujian Allah, mmg besar bt aku. Buat aku beljar erti hidup yg sbnr, erti kasih yg sbnr erti pershabatan yg sbnr... thankx a lot u all...

Thursday, April 22, 2010

dugaan...

ari ni banyak sngt yg berlaku.....

First..., exam electronic yg aku hrpkan... hanya Allah yang tahu.. aku berserah padaNya shaja.. ermmmmmmmmmmmmmmmmm
second.., aku XDAPAT ASRAMA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! knp UMP nk bt mcm ni dkt student???? asal????????????????? pointer aku kire ok ape.., aku cube sedaya upaya untuk active pe..
third.., rupe2nya betul die da ada makwe... =(.....
y i still wan him... lupekan je UMMU............................................
arghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! asal korg xfhm perasaan aku??????????????????????????

Wednesday, April 21, 2010

nervous....

adus.., exam week da woi......... dua paper da bt lgi 3 paper.. paper esok insya Allah.., next paper pun, insya Allah blh bt lgi.. tapi paper last... makkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk.....
subhanAllah, aku mmg cuak sikit weeiiiiiiiii..., paper dynamic, mmg tgk mcm sng, serius mcm sng. Tapi kalau slh konsep, totally out of syllabus. Adus, Ya Allah permudahkanlah semoga aku dapat menjawab 3 lagi paper dengan hati yang tenang dan dapat jawab soalan2 yg bakal di tanyakan.. Errm.., da la carry mark dynamic.. adush, xnk fikir.. blh tak?? carry mark ODE blh la lagi, carry mark electronic, blh la kot, carry mark untuk SOM.. tu aku taktau.. aduh3...., Ya Allah, tu le sem ni aku leka sgt, fikirkan sgt mslh. eermmmmmmm...............