Blogger Templates

Sunday, May 30, 2010

MASUM 2010.....

berakhirlah MASUM 2010 pada hari ini... fuhhhhh...., ada sedikit kecewa tak dapat bawak balik medal untuk UMP... tapi xpa.... usaha+tawakkal... bukan rezeki kami. InsyaAllah next tyme... training lebih sikit and banyakkan masuk tournament.. kejayaan pasti milik kami...

kene cari jugak org baru... pelapis kami, training dorg awal2.. brainwash dorg... hahahahahahha :)....

bukan saja2 nak brainwask dorg tapi supaya sng untuk dorg hadapi pihak lawan kelak.. ketua.., xnk ke buat pertandingn chess kt UMP???? pencarian bakat baru... uh.. tu je la kot setakat ni... meng'on9'kan diri kat dunkin donut bersama abng chaisoon.. tunggu bas nak balik ke perak.. oohhhh... lmbtnya...

Sunday, May 02, 2010

yeaahhhhhhh....

Akhirnya berjaya mencari layout yg menarik hati aku... Errm.., tapi sejak bila lak aku jadi jiwang semcm ni??? tah la. aduh3.., hohohohoho.. yg pastinya aku suke layout ni even colour pink. tah knp aku da bertukar mula mnt gak la.., warna 'fav' girlz ni. Apa2 pun brown still in my heart.. hohohoho... lalalalalalalalala~~~~~~~~