Blogger Templates

Tuesday, June 29, 2010

sori..., wrong number...

ada ke patut, bg alasan yg tak munasabah??
'saya nak knl dgn awak, ikhlas'
'tah, no awak da ada dlm fon saya'
'awak nak gmbr blh?'

eee...... tlg la bg alasan laen lak. da selalu dgr la.. MENYAMPAH aku dgn org mcm ni. tu bkn ikhlas namanya. ingt brg mrh ke sng2 je cmtu, tlg ckt erk... cara aku, nak knl dtg umah jmpa parents aku. biar ah org kata aku demand ke apa ke.. yg pnting aku xsuke jns kol2 dpt no org. dat's totally not me.... kalau aku kacau org pun, org tu knl aku, aku knl org tu. bezanya aku gune no laen je. nak kene ketuk org2 yg tak reti bahasa melayu ni.. kwn2 laki aku sumenya dak2 kelas aku, kwn sek men, sek ren, kwn tusyen, kosmate U aku, senior2 aku, kwn matrik, teammate chess aku n dak2 kakom n masum je... tu pun xknl semua sgt.. knl cmtu je..,

bkn jns aku la nak knl rpt ngn mana2 laki.., rpt skdr kwn n skdr hubungan mcm abng n adik je... ni satu hal la org yg suke kol2 dpt no org.. bg alasan xmunasabah. XSUKE LA...... nak knl bt cara nak knl. bukan demand tpi da aku xsuke nk bt cmne... sbb aku jns xbape nak percaya kata2 org sgt... hah.., pernah kene sekali, xde kali kedua da... sori la bt laki yg pnh tipu aku tu erk.., mcm2 die sembur kt aku.., bnyk bnde bt aku teramat terkilan.. haish... napa emo ari ni??? aku xnk jadi lembut sgt, org sng2 je pijak. sng2 je kata belakang, sng2 je nak sakitkan hati, dorg gmbira sdgkan aku sakit hati je.. uhhhh~~~

Wednesday, June 23, 2010

Dalam kenangan.. if i can...,

kenangan yg tak mungkin luput dan tak mungkin berulang kembali kerana kesilapan yg tak mungkin di maafkan.... dlm hati.., aku doakan korg bahagia sehingga ke akhirnya...






gadis melayu....

aku rasa da mcm gds melayu da... pakai baju da ada gaya da.. hah..., pasni blh la da. satu hal lagi.., ada ka patut kata aku rahsiakan siapa kekasih hati aku.., pdhl mana ada, mls la nak amik port psl berkasih ni. walaupun family aku alhamdulillah bahagia je.., tpi tah napa aku xpercaya kata2 laki ni.. macam ular pun ada gak. sori la bt kwn2 lakiku..., kepercayaan tu kurg sikit.. taktau napa.., huhuhu.., mana tau suatu hari t terbuka pintu hati aku tuk trma sesiapa ke.. siapa tahu.. hanya DIA yg tahu ....

Tuesday, June 22, 2010

ikut hati binasa...

tak fhm betul manusia ni.. aku ada baca satu artikel ni, jaga bahasa dan kelakuan. jgn bgi org sakit hati, aku tau aku pun tak perfect tpi aku msh tau apa ptt aku bt. aku berusaha tpi manusia selalu je bt silap. org plg kuat org yg blh thn amarahnya. Aku cube jugak thn marh... kdg2, ia mcm gunung berapi yg meletus. puffff....., meletup. Setahun banyak mengajar aku, aku dulu bukan mcam mana yg dorg kenal.. aku dulu d kategorikan sebagai org lemah lembut, sopan santun, pendiam tapi grng... skng xda... Blh je aku buat mcm tu. tpi aku yg xnk.. xnk kene pijak dgn org xnk kene lanyak dgn org.. tpi bila fikir2 balik, lebh baek aku jdi mcm dulu.. org hormat pendirian aku, cara aku....

Aku xnk ikut hati da.. Kata hati ni kdg2 tak btl. Wahai cik hati, hati ni kdg2 blh bwk binasa bt kita. Cik Hati...., kamu da xda rasa untuk dia.., hanya ada rasa untuk DIA dan ahli keluargamu terutama parentsmu... Sedar wahai cik hati.., ia akan dtg apabila ia sudah bersedia untuk menerima.. Berubah la kembali mcm dulu.., cik hati akan tenang setenangnya.. dengan izin-Nya jua...

Saturday, June 19, 2010

yakinku kan menjemputmu....

haiya...., knp dgn aku?? apa punya rasa la ni. Tinggalkan la rasa tu, kembali kepada asal. haila..., haila..., apa semua ni?? ada ke rasa macam tu?? wujud ke??? haish.., apa aku lalut ni??

Thursday, June 10, 2010

ohh... kaulah cintaku...


ari ni aku bukak surt khabar,, baca punya baca aku tertarik sudah dgn kereta berjenama peugeot 3008... perghh...., sgt menarik hati aku... sgt3 menarik.....

oh cuti....

cuti cuti.... mmg bes kalau cuti... tapi.., cuti aku uhh.... nak bt pe ye lagi tyme cuti ni???? errmm..., nak hiaskan lagi blog aku ni..., tapi memndgkn masa nak hmpir kul 5 sudah... laa baru ku persn.. tu la sibuk sgt mncari background untuk blog aku yg satu ni... errrghhh kene out dulu... amik adik tusyen... tata....

Monday, June 07, 2010

darah oh darah.....

Errmm..., rasanya da berapa kali aku check.., tekanan darah aku rendah je... Ke tempat check tu rosak...???? Errmm.., kali keduanya aku rasa mcm nak pitam.., dunia berputar2.. first tyme, tyme aku sek rendah dulu... Darah rendah sgt tyme tu., mmg tgh tak sht.. asal erk??? adui..., jgnla sakit duhai diri.., cian kat mama and abah. Cukup2 la dulu susahkan dorg.., nak sakit pun biarlah kamu da keje t.., sakit tanggung sorg2... oh badan... eh silap.., oh darah.., jgnlah rendah sgt.. oh drh...

Saturday, June 05, 2010

oh nokia X6...



aku da tertarik ngan nokia X6... pergh... aku nak enset tu tapi mahal sgt sih.. kan bes dapat enset tu.., enset aku nokia X3 je... :( errmmm kumpul duet sendiri la beli enset X6 lak... kakakkakkakakka

Wednesday, June 02, 2010

hati oh hati.....

asal la hati ni keras sgt???knp hati??? apakah mslh anda?? ohh..., bdw, smlm hntr parents g airport... Alhamdulillah da sampai sana.., moga dipermudahkan segala urusan.. tapi aku smpt usha mamat kt sana... hahahahahaha... ada yg ensem2 gak.. Adui, hati hati..,kau akui semua tu tapi xmau akui yg satu tu..Knp hati?? keras sgt nak terima org laen ni...?? Sikit pun sukar hati ni.. tapi bila da lembt sgt hati ni laen lak cite nya.. asyik tersntuh, nangis la asyik terasa la...

hati.., bila lagi ni?? knp xmau bukak2 lagi ni?? pyh sgt ke nak sygkan org?? hati hati... oh hati.., apa je yg kau rasa pada pertama kali terdetik pasti akan sakitkan hati ni balik... knp hati?? nak kene cari penawar hati ni... ohhh hati...