Blogger Templates

Thursday, September 23, 2010

Kesedihan........... :(

Xtau nak luahkan kat sapa... Laptop rosak.., ngan keje banyk berlmbk.. Ngn ada meeting kt bangi... kalau tau xnak aku terima.. pegi sorg2 lak tu da tu ada test lak tu tyme tu... tlglah... consider sikit... LI tu leh pegi laen kali tapi test ni bukan senang nk postpone.. Tapi ada aku kisah dia baca???? Dari aku kutuk belakang.. kan3??? uhhh..., lagi beberapa minggu untuk aku habis berkhidmat sebagai sekretariat... hah..., sape ada beran nak try jadi MT SMACH???? bertanding ah next sem..., ingt sng ke jasi MT SMACH????? cube sikit.... tgkkkkkkkkkkkk

Sunday, September 19, 2010

Happy Besday...


Ok..., saya tak harap ada org wish besday... coz saya sendiri tak bape ingt besday org laen.. Hapi besday to myself... da cukup 20 tahun ☺ da matang da. Kene fikir secara matang.., tak boleh depends kt org sgt da. Semua kene buat sendiri, jgn harapkan sgt pertolongan dari org laen... kdg2 mintk tlg kt org ni pun susah gak. Kdg22 dorg tak faham, kdg2 dorg ingt kita sng je kene kutuk ke ape ke sesuke ati je nk kata apa pun. pdhl dalam hati hanya Allah saje yg tau. Ok besday saya bukan ari ni tapi semalam.. 19.9.1990.. My besday....., mmg parents saya terlupe sehingga tgk tiket bus... eh..., betul ke ari ni 19.9??? adui..., mama........ boleh lupe tarikh ke?? xpe3.., asalkan abah bagi extra money to me... kui3.... ok2 bdw thankz a lot to Mia, wish awal kot tepat2 12 malam... siap kol aku g tu kul 12 tgh hari..., to suhaila...., lagi terharu... kol dari canada kot... isk3... touching2... xpe hg balik t kita jumpa na... 26.12 t... Amir Hanis, tak sangka masih ingt besday aku... Da hampir 8 tahun tapi masih ingt... thankz a lot.. for those who wish to me... Anis, siew Mie, Nadz, fiqa... n sume2 la... ♥♥♥ korg sesgt...

Thursday, September 09, 2010

Raya3.........


Esok hari raya... Jadi selamat hari raya... maaf zahir dan batin andai ada tersalah bahasa, terkasar bahasa... terbuat hati terasa terguris... tersakitkan hati ke ape ke... sume3 la... maaf dari hati yg ikhlas...


Wednesday, September 08, 2010

T__ABAHKU__T



Terasa abahku makin hari makin loya buruk gak... (depends mood die kalau tak stress keje la)..
Ada satu pagi tu... Dia nak pegi keje..., aku mmg suka duk lepak bilik parents aku.., sejuk n luas dari bilik sndiri...

Udahnya aku nak mintak belikan handbag.. alih2 dia boleh buat muka sengih seribu makna.. Aku da pelik.. akak aku lagi la pelik... rupenya2 aku terperasan dia ada masukkan something dalam kocek dia.. Henset baru dia... Patut la enset lama bagi kat mak.. even mak xmau... T__T apa la abah ni...

Amacam??? Ada style tak? Tak maen ah beli kat kedai... Beli on9 kot dari luar negara..... Habis advanced abah aku.... T_________T

Saturday, September 04, 2010

No Title T_T

Errmm.., Alhamdulillah da sampai manjung dengan selamat. Tapi ada satu peristiwa yg tak boleh di ceritakan.. masih rasa bersalah... T___T

Hah yg pastinya petang semalam aku pegi bazar... As i arrived d manjung, mmg da niat nak pegi bazar. Bes pegi ngan adik2... Balik je umah tgh bes2 drive... Tetibe nampak la seseorang kat depan gate umah jiran.. Tgk punya tgk mcm kenal... Ermmmm rupe2nya abang 3 thn lepas.. Aku ke temu semula dengan abang tu.. 3 tahun da beb., banyak yg da berubah.. Hati aku girang tak terkata.. Apsal erk?? Arghh..., tapi semua tu kejap je.. Tah apa2 aku ni.. boleh syok lak kat org tu..
Eh, tapi abang tu tak kawen lagi.. :) .... abang tunggu saya habis belajar ke??? heeeee :d...

Errmmmm.., nothing much to say.. B4 blik sini ritu ada hang out ngan kawan + rummate... Bes3... dalam masa tak sampai 3 min.. Rummate da ngam ngan kawan2ku.. Dorg kata kawan2ku tu sempoi + cool... Huhuhu.. gambar takleh upload coz tak sempt amik kt kawan... Apa2 pun..., ramadhan + raya kali ini lebih bermakna.. ada sesuatu yg aku hilang dulu kembaliku temuinya... Alhamdulillah... Aku bersyukur dengan apa yg aku perolehi tu kembali...

Friday, September 03, 2010

MARAH !!!!!!!!!!!!!

Sabar jela aku... da la die yg msj dulu.. pastu baek nya cakap 'sori2 ada keje, k la nk g solat jap.. daa'.... aku baru tanya satu soalan... 'baju raya warna apa?'...

ingt saya suka awak ke???? Xde maknanya.. Xde hatinya ngan kamu.. Kita da macam KAWAN LAMA.. uhhh ndak suka kau org mcm tu.. laen kali kamu msj ndak mau aku layan sudah.. PERASAN kata aku suke kamu ka??? ndak kannya la.........................

Wednesday, September 01, 2010

pagi yg indah.....

Ohh... indahnya pagi ni.. Da pukul 4.55 pagi.. Aku masih tak boleh tido... Penyakit berjaga malam aku ni... Aduh.. apakah salahku?? haiya..., sok xda kelas... EN. Ali ni maen2 lak.. haish... kene tunggu sehari lagi baru boleh balik.. Baruku sedar.., kalau sem lepas dak laki selalu je balik umah lmbt for raya... tapi kali ni dorg yg paling xcited + balik cepat untuk beraya di kg masing2.. oi2.., apakah semua ini?? Jawab sikit...

Hah.., kenapalah kelas xde sok ( padahal hapi tahap gaban xde kelas ni) nak siapkan satu2 assgn untuk cuti ni... Assgn CP... hahahahhaha... kakakakka..., satu je assgn ku... kuikuikui