Blogger Templates

Friday, December 31, 2010

PSM!!!!!!!!!!!


adui, tadi gatal2 g baca blog senior2.. terbaca entry tntg psm... Mak ai..., takutnya nak face psm tapi harus face gak.. Untuk itu, kene la belajar rjin2 n selalu baca artikel yg related ngn program aku. Moga2 Allah permudahkan segala urusan. MOga psm aku lepas... hah, jadi azam tahun ini... Moga berjaya dunia akhirat, mndpt kesenangan hdp dunia akhirat, dan beroleh kebahagiaan dunia akhirat. Amin3......,
jgnlah susah sgt tyme psm nanti weeeeeeeeee
FLAVOR OF LIFE

Tahun Baru 2011!!!!!!!!!


Selamat menyambut tahun baru 2011, alhamdulillah tahun 2010 menutup tirai. Sepanjang tahun 2011 ini dan tahun2 akan datang, saya sekeluarga kene terima hakikat bahwa abah tersayang sudah kembali ke rahmatullah. Tak pernah terbayang, tak pernah terlintas. dan tahun 2011 akan menyaksikan kami sekeluarga berpindah ke perlis. Gonna miss manjung so much..., ini takdir Allah. Dia tahu apa yg terbaek buat hamba2Nya. dan thn 2011 ni juga menyksikan saya akan melupakan segala2 yg berlaku pada tahun sebelum2 ni. 
Falling in love with u is d bes think happnd in my life, tapi awk bukan untuk saya. So, melupakan awak adalah yg terbaek. InsyaAllah tahun 2011 akan menyksikan perubahan saya. Kerna itu adalah yg perkara yg mmg di inginkan oleh arwah abah. Bercerita ttg abah, mndgr kisah abah, n memndg bnde2 abah boleh menyebabkan air mata saya mengalir. Yg hidup akan mati, yg masih hdp harus teruskan kehidupan. Ketentuan Allah itu adalah yg terbaek. Kami sekeluarga redha. 
Jadi tahun baru 2011 ni, saya akan berusaha menjadi sorg yg mnjaga pergaulan, menjaga aurat, rajin belajar, serius, independant dan laen2 yg +ve. 

Allah tahu apa yg terbaek buat hmbaNya, percayalah.... Setiap keburukan pasti akan ada kebaikan di sebaliknya. Sebab saya sudah pernah alami dan amat percya akan itu.....
Salam tahun baru................
FLAVOR OF LIFE

Monday, December 20, 2010

adakah si dia??



ok fine..., saya give up menunggu si dia...
sesiapa yg nak isi borg boleh la.. (mcm ada je yg nk... perasan).... :D
ok syarat2nya adalah.......:
1. Si dia mestilah seseorg yg berpengetahuan agama.
2. Yg boleh bimbing saya dan bakal anak kami ke jalan yg di redhai Allah..
3. Keluarga saya seperti keluarganya dan keluarganya seperti keluarga saya.
4. Boleh terima saya seadanya terutama apabila perangai saya swing333......
5. Boleh jadi imam saya dan bakal anak2 kami.
6. TIDAK merokok
7. Ada pekerjaan tetap... ngaku saya kalau shopping mmg banyak beli... kalau bukan mood shopping jgn la ajk xkan pegi
8. Mahukan seseorg yg oleh jadi kawan, kekasih dan suami dalam masa yg sama.

ermmm rasanya tu je... kalo saya nk ubah syarat nanti saya bgtau laen ye...
ooohhhhhh sakit kepala , need a rest for a while.. tata...~~~~





Extended Network Banners
glitter-graphics.com