Blogger Templates

Thursday, March 29, 2012

:: CINTA ::


 

Cinta,
Banyak buat hati ramai terluka,

Cinta,
Selalu membunuh perasaan ramai,

Cinta,
Banyak buat hati terluka tanpa di ubati,


Sambung study last paper exam midterm.
 

Wednesday, March 28, 2012


 

Saya student tahun 3 jurusan sarjana muda kejuruteraan mekatronik dan akan menjalani praktikal pada bulan 6 nanti di TNB Janamanjung.

InsyaAllah akan menamatkan pengajian pada bulan 6 tahun 2013 dan saya sudah bakal berumur 22 tahun pada tahun ini. 

Sekian, stress study >.<

Ape ni buku rujukan semua xde bergantung dekat equation yg d tulis di whiteboard SAHAJA!

 

:: Short Entry ::



Dah la semalam ada drama sebabak dekat blog aku sampai cerita tu opsss 'drama' tu jadi hot story, hot stuff, 'drama of d year' bla bla bla bla dekat sini. Kalau aku tak cerita pun ada je blogger UMP lain akan cerita. 

Di pendekkan cerita, drama sebabak ini buatkan aku xboleh tido sebab hottttt story beb... All girl gather dekat blok aku. Kan dah cakap cerita ni memang hot dah macam dalam drama melayu dah aku tengok.

>.<  bangun tdo pastu stdy test German... Memang tak konsider org ke hape drama sebabak semalam. haishh... xnk amik tau aku kenal jgk budak tu. Kecian le jgk, tapi hape peduli.... Dah tu NOW need to stay up for test thermal esok yg entah apa aku belajar selama ni pun aku xtau kerana memang einstein habis lectrr tu. Oh ye ini einstein kedua di Fakulti saya. tapi sy bangga ada lectrr mcm ni. =)

Segala bagai equation yg tak berjaya di rungkai oleh aku. >.< of coz la coz die lectrr jd die haruslah tau apa yg d tuliskan. n last test ari jumaat. n tahniahhhh xstdy pun lg subject tu. =.=''''' 

then CUTI!!! yeayyyy

=.=''' Ummu sila kekalkan pointer anda sekarang. 

sekian

p/s: sambung study. bai