Blogger Templates

Sunday, July 15, 2012

:: Cemburu?? ::


 
Bismillah....
Assalamualaikum...

Uiiiii lama tak update blog. Kerana busy sesangat for last one month. Study week, exam then terus ke manjung untuk praktikal.. Woooo.. saya pelajar latihan industri di Stesen Janakuasa Sultan Azlan Shah...

Jangan kata la busy nya dgn kene buli lagi... Haishh please september come faster... Stress gak la kekadang tu. 

Oke, short update.. hape bahasa aku pakai ni? Layannnn....
Cemburu? Jeles? Dua perkataan yang sama. Tapi CEMBURU ni berasas!!....

Let's say, girl mana yang tak suke bila lelaki yg dia sayang melamar dia? Ce habaq mai... Serius cemburu tengok ramai blogger2 popular yg dah tukar status ke 'puan'.... T___T but of coz happy for them coz dia orang dirikan masjid. bende baik tu bro...!!

Orang kata, kalau kita nak buat bnde baik ni dengan niat ikhlas kerana Allah, Allah akan permudahkan. Syukur alhamdulillah, tengok kebahagiaan dorg even kekadang cemburu jugak. 

But, no worries, insyaAllah dgn izin Allah, aku pun suatu hari nanti ada orang yang akan jadi imam setiap kali waktu solat. Ada teman borak, ada teman tuk luahkan perasaan untuk share suka duka, ada teman nak makan sekali. =)

Moga bila tiba saat itu, Allah permudahkan segalanya. 
Cemburu aku ni berasas. Allah pelihara mereka dengan memudahkan jalan buat mereka mendirikan masjid. 

Ya Allah.... Gembira buat mereka =)