Blogger Templates

Friday, September 28, 2012

:: Finally, final year student::


 
Bismillah..
Assalamualaikum,

Bila da lama tak update blog rasa janggal lak nk tulih apa. Tapi apa ada hal, peminat blog aku bukan ramai pun. Jadi relax cool je update blog.

Kenapa da lama tak update blog?

Cuti tiga bulan bukanlah masa untuk aku bersuka ria bilamana aku menjalani latihan industri di TNB Janamanjung. Lepas je habis training masuk U semula. Dan skarang secara rasminya menjadi pelajar tahun akhir.

Bismillahirrohmanirrohim. Moga Allah permudahkan. Bukanlah senang sebenarnya. Banyak cabarannya. Dengan banyak projek dan kene fikir pasal projek sarjana muda lagi.

Oh ye, projek aku pasal, steering kete yg blh kesan driver yg ngantuk tu. tajuk spesifik aku tak fikir lagi. Aihhh banyak bnde kene belajar lagi ni.

Ya Allah,
Permudahkanlah segala urusanku untuk tahun akhir ni,
Dan moga KAU berkati usahaku selama ni.

=) amin
 

Sunday, September 16, 2012

 


FINAL YEAR STUDENT

oh next entry lol ~____~