Blogger Templates

Monday, March 11, 2013

:: Busy? Eh? ::


 

Assalamualaikum

Da lama tak hupdate blog since busy.....busy? Eh busy? Yeke? Errrrr ye kot.
Ini tahun akhir aku. Bismillah...Moga d permudahkan. Eh bukan, sem akhir aku. Final project still in progress. Dengan dua lagi eh bukan tiga lagi projek sampingan.

Satu projek ala2 truely seriously engineer.... wooooo, kalau hg bt lagu budak2 nya product hg kne reject sila extend sem depan. Yang tu ak minta p jauh2 sikit naaaaa.....

Satu projek kne buat fuzzy logic... What?? Again?? Again?? After kne kick dgn roboticnya subjek, I hope dat no moreeeee anything yg berkaitan robot. Pfffttttt.....Fact is here is it. Artificial intelligence. Next projek is.....a little bit simple, Programmable Logic Controller. Oke la, not really tough dat subject. Just used ur brain n make the sequence for dat motor to move. Wuhuuuuu

Oke seriously, there is no space anymore for me to think about something dat used to disturb my heart. Even sometimes suddenly that things come cross in my mind, then cepat2 erased dia. hahahaha......I need to do my best for my last sem. In syaa Allah...

One big big big project is.......Innovate Malaysia Competition 2013...The dateline is just around the corner. A lot of thing need to be settle down. And there is a moment when u feels like, 'Uhhhhh....I'm give up. I'm quit.' But then, you keep remaining yourself... 'Show them who are you really is...wake up. You can't easily give up like dat....'

-_____-
sori kalau english aku broken gileeeeee!!!! Ak kne try bercakap ni. Lepas ni da graduate kne pandai cakap BI baru le interviewer woooooooo gitu. hahahhaha

Aku rasa aku comel... mcm mna kwn2 aku cakap.
'Ummu kalau marah pun nampak comel, kalau nangis pun comel, tgh sedih pun comel...alolololo...'
Now baru aku tau kenapa supervisor PSM aku suke bt aku marah. Pfffftttttt.... marah lak rasa. Hahahhaha....


Kan dah cakap aku busy tu hah yg duk tunduk buat keje tu =P


After habis first day training...Eh ke ni yg second? Oke yg first day

Second day, muka da penatkn? Sebab tgh migrain tp pretend macam 'Eh...oke je'
Padahal kepala berdenyut gile. Tahan jela. Mata da berpinar2 asyik nk muntah je. Aiyakkk, ubat tertinggal dekat UMP but still, I teruskan juga training. =)

Kental =')
Bangga dengan diri sendiri. 




Its oke when someone come into your life to make you cry...
Never show your weakness, tell them dat they'll regret and at the end, they are the one who will cry because of you.