Blogger Templates

Wednesday, September 25, 2013

:: Yeayyyyy habis belajar::



Bismillah...

Setelah sekian lama, baru update blog. Padahal da hmpr tiga bulan habis belajar. hewhewhew hahahhaha wat to do, kemalasan nak buka blog melanda since kesibukkan fyp sehingga melarat ke sekarang.

Citenya masih menganggur. huhuk, =(
Acane...rezeki masih belum ada. Xpe, cube mencari keje lagi. Nak kata salah amik bidang xboleh juga. Hohoho zaman sekarang ni merata hah perempuan yang jadi engineer juga.

Makanya berdoa pada DIA, mudah mudahan dapat la keje yang bersesuaian.

Soalan yang paling aku tak tahan adalah, 'Bila nak kawennya?'
Hoiiiii....xde soalan lain ke.

Memang tak la kan aku cakap cmtu. Gile hape nk cakap gaye cmtu dgn makcik2 aku hurrrrr. Makanya aku senyum sambil berkata insyaAllah, keje dulu pastu baru fikir, ada jodoh tak kemana.

Ari tu ada la keje sementra dekat Alstom Malaysia. Oke yang ni kene state kn Alstom Malaysia, kang nnti ada org ingt aku keje dekat Alstom international lak. Big company gak le. Speaking kot, phewww da la semenjak habis belajar ni aku xde speaking dgn sesiapa sgt. Bila speaking dengan tok sekali di balas dalam arab, ternganga jap. Da la aku da lama tak cakap arab. Hurrrr

Oke la keje sementara tu, 10 hari RM800. Masalahnya sekarang, big company tp payment dapat lambat. Marah gak la. Xpe, tunggu lagi seminggu, law xde gak mmg aku push tiap2 hari kol la.

Cite tu banyak je, tapi later2 la aku taip. Rasa macam nak baharui blog ni + gigih mencari keje -__- hahahaha oke keje, cari keje. Xsanggup duduk tanpa berbuat apa2. Janggal sebab otak da lama tak berfungsi untuk berfikir hahhaha

Ok bai