Blogger Templates

Friday, December 06, 2013

:: Dengan izin-Nya ::


Extended Network Banners

Bismillah....

Such a long time tak update blog. Banyak perkara yang dah berlaku. Yang pentingnya sudah selamat bergraduasi haha.... Alhamdulillah, setelah 4 tahun bertungkus lumus, berjaya menggenggam segulung ijazah sarjana muda kejuruteraan mekatronik.

Banyak benda yang nak d kongsikan tapi something yg sekat dri share kn sume tu. Apa2 pn masih lg mengganggur dan mencari pekerjaan. Alahai, ritu peluang dah ada depan mata tapi blh lak buat xelok. Serve u rite!! Bagus ummu bagus!

But I believe, takdir Allah.

After all, da makin besar, makin boleh fikir secara rasional.

Wat I want in my life?

Someone penah berjanji dan buat janji tapi yang menyedihkan janji tu langsung tak d ingati. Wat should I do? O wat I do? Just stay here thinking and make a good decision.

Perkara yang paling ak risau akan terjadi dah pun terjadi. That's why sebelum ni aku buat tembok yang paling tinggi so xdela rasa mcm mna rasa skrg ni.

Heartless? Hmmm xsesuai perkataan tu. Maybe, Allah gerakkan hati tuk rasa seperti sekarang ni.

Apa yang selalu dia cakapkan bermain dalam fikiran. Then I should cepat2 cari kerja dan start all new and xfikirkan benda ni sangat. I love getting busy so that I can get off everythng yg bt kan air mata asyik mengalir je!

Murahnya aku di pandangan dia. Allahuakbar! Itu yang ak rasai. Bila dah lama2, ada pun tiada kesan, tiada pun tidak meninggalkan kesan. U love being busy rite. Then I'm hepi to hear dat. When time comes, than I know that it's oke. Sakitnya hanya Allah yang tahu.


glitter-graphics.com