Blogger Templates

Friday, April 18, 2014

Weekendddddd dude

Pagi2 mak kol...part bestnya terdengar mak cakap

Mom: Kokmu keje kot. Tu yg xangkt tu. (Ni mmg mak tak perasan ak dah angkat fon)
Me: Hello mak. (Suara mamai serak basah habislah)
Mom: Ya Allah, tido ka? Anak dara apa ni xbangun lagi. Semalam hbs dinner kul bape?
Me: 10 mak.

Blablabla.......

Mak xtau anak dia gi tgk wayang dengan ofismate semalam smpai kul 2 lebih (>_<) ampun mak.

After dat bangun on fon celcom and full with miscall. Aiyakkk.... My both fon full with miscall from mom n angah. Always like dat. And I love it.

Ouch sakit kepala. Can I cont tido? Its weekend and tak ot ari ni. And beb, its weekend. Means take a rest.

Nak keluar tapi dah rasa bosan dengan shopping mall dkt kl. Coz not my style nk havoc dkt sini. Much better pegi tmpt biasa2 and shopping. Hati lebih tenang and save more money.

Hey, zaman sekarang ni gaji 2500-2700 for fresh gtaduate belum tentu cukup tau. So saving selagi boleh.

Make a list, which one you need and which one yg korg rasa hati korg je yg perlu. Jgn ikt perasaan nnti binasa.

Pesanan ikhlas dari yang belajar selok belok pengurusan kewangan dari ofismate. Sekian.

Engineer pn kedekut. Korang tau x?

0 tukang libur: