Blogger Templates

Thursday, May 29, 2014

Hypoycemia and Insomnia

Ntah lah. Tak tau apa nak jadi dengan aku.... Insomnia lah, selamatlah sekarang dah okey dah. Rupenya ada lak hypoglycemia.

Tak penat ke asek sakit je? Dah kalau Allah yang bagi sebagai ujian, kenapa kau nak persoalkan?

Anxiety
Blurred vision
Tiredness
Shakiness
Nightmares
Sleepiness
Depression
And soon

Memang pun cepat penat sekarang ni. Shaking menjadi jadi. Anxiety jgn ckp lah. Mengaku gak lah memang jarang minum air manis. Mslhnya aku mkn je gak coklat and gula2. Tp wowwww cadbury ak mmg xmkn. Ke betul ke idok ejaan ak pn xsure hahahaha....

Since da keje, oh tak, since da single ak mmg dgn seriusnya berdiet and kalau blh xnk snth mknn manis sgt tp ni lak yg jd. Pdhl pnh je sblm ni pengsan sbb apa xtau hahaha xg check pn.

Since keje pn mmg jrg la mnum air manis, minum susu tu selalu gak la. Air bliss pn manis apa. Xfhm betul lah aku. Tapi yg pastinya ak lbh minum air masak ja. And kalau da terasa badan da penat sangat baru p cari ayaq manis. Yg mmg manis teruih oooo gluppp sekaligus nk kasi okey cepat muahahahahaha....

Tapi jagalah kesihatan diri. Amk supplement sume. Kau da keje penat2 kot ummu. Please lah!

0 tukang libur: